Ervaring van cliënten

Onderstaand een aantal referenties van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest:

“Je hulp heeft me destijds veel steun gegeven om de dip door te komen.”

“Na de therapie die ik bij jou gevolgd heb ben ik een compleet ander mens geworden. Ik sta beter in m’n schoenen dan ooit daarvoor en ik weet 100% zeker dat dat zonder jou hulp niet gelukt was. Hetgeen wat ik geleerd heb speel ik vaak door bij andere mensen en ik krijg vaak te horen dat ik sterk in m’n schoenen sta en weet wat ik wil. Ik ben jou zo ontzettend dankbaar voor alle tips en lessen zodat ik weer de touwtjes in handen kreeg over m’n leven. Tuurlijk zoals elk ander mens val ik nog wel eens terug maar ik blijf er niet in hangen. ”

“De behandeling die ik van je heb gehad heeft voor mij goed, niet uitstekend, gewerkt.”

“Met mij gaat het heel goed en ben u ook heel dankbaar voor de therapie die ik bij u heb gehad.”

“Met mij gaat het nog steeds goed en de EMDR heeft bij mij goed geholpen. Ik ben al langere tijd klachtenvrij. Bedankt nog voor de hulp.”

“Het eerste contact voelde heel veilig en goed. Ik kon me verhaal kwijt en er werd al direct een soort samenvatting gegeven van hoe de therapie eruit kwam te zien. Zodat ik deels wist waar ik aantoe was. Edo is een aardige, rustige man, kan goed luisteren en is heel discreet. De behandeling heb ik als zeer positief ervaren. Het is een ontdekkingstocht naar mij eigen ik geweest. Iets wat ik eigenlijk iedereen kan aanraden.”

“Beste Edo,
Ik kan zeggen dat ik heel wat aan uw therapie heb gehad. Het is nu zo’n 1,5 jaar geleden. En het gaat nu uitstekend met mij. Ik voel me goed. Geen huilbuien meer. Ik zou ook zeker de therapie die ik bij u heb gehad aanraden bij anderen mochten ze dat nodig hebben.”

“De behandeling is destijds erg zinvol geweest ook op lange termijn!”

“Zonder jouw hulp had ik deze puinbak niet echt getrokken denk ik. Dus ben ik je nog steeds erg dankbaar dat je me bij elkaar hebt geveegd en me dingen hebt leren inzien en aangeleerd. Natuurlijk is dit een proces geweest maar ik kan nu zeggen dat ik er heel veel van heb geleerd en dat het goed met me gaat!”

“Edo, ik ben blij met jouw begeleiding in het verleden. Dit heeft me er wel doorheen getrokken denk ik. Telkens bleef ik licht zien aan het eind van de tunnel. Ik ben ook van mening dat jouw hulp hard nodig is geweest om mij te kunnen brengen waar ik nu ben! Ik denk er nog vaak aan terug! Meestal met een lach, soms met een traan…….”

“Ik heb zeker baat gehad bij jouw therapie”

“Ik heb jouw therapie als waardevol ervaren. Ik zat er zo doorheen! Ik moest verder maar wist niet hoe. Probleem na probleem heb ik aangepakt en heb ze uiteindelijk allemaal kunnen oplossen! Na de emotionele tour bij jou kon ik het weer gaan plaatsen. Het is daarna nog steeds niet altijd makkelijk gegaan maar wel gelukt.”

“De therapie die ik bij jou heb gevolgd heeft me inzichten gegeven en me geholpen bij het maken van bepaalde keuzes.”

“Jouw therapie heeft mij zeker geholpen Edo! ”

“Voor mijn gevoel hebben onze gesprekken in ieder geval zeker geholpen. Ik zag de therapie bij GGZ en de bijbehorende medicatie eerder als een noodgeval, terwijl onze sessies wat mij betreft meer voor de lange termijn waren, om mijzelf beter te leren kennen en beter naar mijn eigen gevoelens te kunnen luisteren. Waarvoor dus dank!”

“Bij ons gaat het prima en je therapie heeft zeker zijn vruchten afgeworpen ook op lange termijn. Het is voor ons beiden een hele goede leerschool geweest en zijn er sterker uit gekomen. We passen NOG STEEDS dingen toe die wij als handvaten hebben gekregen in jou therapie.

Positieve instelling toch dankzij therapie denken we dan maar!!!

Dankzij de therapie een mooie kijk op het leven met veel positiviteit die we het laatste jaar mogen ervaren zowel met de kids en ons samen zijn.
Het gaat jou goed Edo en bedankt nogmaals!!!”

“Je vraag of je behandeling op langere termijn zinvol is: het antwoord is volmondig ja. Je hebt dingen voor mij met de hulp van je opdrachten inzichtelijk gemaakt en dat heeft mij goed geholpen mijzelf weer terug te vinden.”

“Ik heb zeker veel gehad aan je behandeling. Sommige technieken gebruik ik nog steeds weleens.”

“Met mij gaat het eigenlijk ontzettend goed! Ik heb heel erg veel gehad aan de gesprekken.”

“Het klikte gelijk met jou en dat is een van jouw sterke eigenschappen. En het kunnen luisteren en confronteren met mezelf, geweldig.”

“Ik heb erg veel gehad aan de laatste sessie bij jou. Vind het nog altijd wonderlijk wat dat doet, ook op langere termijn.”

“Dus of jouw behandeling op lange termijn zinvol is geweest? Absoluut. Ik ben in de afgelopen 8 jaar heel veel meer te weten gekomen over mezelf en daar heb jij zeker een belangrijke rol in gespeeld.
Bedankt daarvoor!”

“Mocht het op een bepaald moment niet goed met me gaan, dan weet ik je te vinden.”

“Hier gaat alles wel ok, heb zeer veel aan je sessie’s gehad. Ik gebruik het nog dagelijks.”

“Ik heb veel plezier gehad van alle sessies.”

“Nog steeds super blij met mijn eye-openers die ik door jou heb meegekregen.”

“Ik heb je behandeling als zeer waardevol ervaren. Ook op lange(re) termijn heb ik absoluut voordeel en baat bij onze sessies gehad.”

“Van de behandelingen die ik van jou hebt gehad heb ik nog profijt. Mocht het zo zijn dat ik denk het lukt me niet meer weet ik naar wie ik toe kan gaan Edo.”

“Uw behandeling heeft zeker effect op mij en mijn gedrag. Het zit nog niet helemaal lekker maar probeer telkens terug te vallen op de dingen die ik met u heb ‘geleerd’.”

“Het gaat uitstekend met mij en mijn echtgenoot. Ik heb veel baat gehad bij jouw therapie.”

“De therapie heeft me zeker goed gedaan.”

“Uiteraard heb ik nog steeds baat bij behandelingen die ik heb gekregen.”

“Als ik nu terug kijk naar de afgelopen jaren dat ik bij jou in therapie ben geweest, moet ik zeggen dat ik erg blij ben dat ik die stap heb genomen. Ook omdat het mij op een hele andere kijk heeft gezet in plaats van al die negatieve gedachten. Mijn emoties kan ik sneller loslaten dan voorheen en dat vind ik ook alleen maar goed dat ik het kan. Dus ja jouw therapie heeft mij zeker geholpen!
Edo ik wil jou nogmaals bedanken dat mij heb geholpen! Mocht er weer iets zijn, dan neem ik zeker weer contact met jou op.”

“Jouw behandeling heeft inderdaad voor langere termijn vruchten afgeworpen , want ik heb het dossier van mijn moeder waar ik toch blijkbaar veel last van had goed kunnen afsluiten en heb daar ook een hele andere kijk op.”

“Ik heb zeker baat gehad bij de therapie die ik bij jou gevolgd heb. Mijn eigenbeeld is aanzienlijk verbeterd. ”

“Er was gelijk een klik en heb meer verteld dan ik de laatste 30 jaar had gedaan.”

“Een luisterend oor waar je ook echt door gehoord wordt, waarbij je je op je gemak voelt en iemand die je vertrouwd.”

“Ik ben Edo erg dankbaar dat hij me heeft gebracht waar ik nu ben.”

“Zeer tevreden heeft me weer met beide voeten op de grond gezet en heeft me weer voor mezelf leren zorgen.”

“Ik voelde me op m’n gemak en er werd goed naar me geluisterd.”

“Geweldig. Door de combinatie van verschillende therapievormen bleef het ook prettig en werd het nooit saai of vielen we niet in herhaling.”

“Ik ben heel tevreden over de behandeling heb meer dan 35 jaar met woede en verdriet rond gelopen en bij niemand heb ik me kunnen uiten, en bij Edo is alles eruit gekomen.”

“De behandeling door de therapie heeft goede verbetering opgeleverd en de wachttijd was erg kort.”

“Iedereen verdient het om goed geholpen te worden als dat nodig is. Het prettige hier was dat er geen wachtlijst was, want op het moment dat je zelf ervaart dat je hulp nodig hebt, moet je niet nog een aantal weken moeten wachten voor dat je hulp kunt krijgen.”

“Erg goed. Geen wachtlijst heb ik als ERG prettig ervaren!”

“Edo is voor mij een zeer goede coach waarbij ik me op mijn gemak hebt gevoeld, begrepen en geholpen. Ik ga hem zeker voor mijn verdere groei in mijn leven meer vragen om coach te zijn.”

“Intensieve intake gehad waarbij Edo nauwkeurig mijn ‘verhaal’ registreerde en al direct treffende conclusies trok.”

“Ik denk dat Edo, mede dank zij zijn achtergrond, een uitstekende ervaringsdeskundige is, en zijn gedrevenheid een positieve invloed heeft op de behandeling.”

“Ik ben zeer tevreden over Edo Mathijssen. Is professioneel en weet goed met zijn cliënten om te gaan. “ “Stelde mij op mijn gemak en zijn aanpak was goed.”

“Wanneer ik erop terug kijk hoe ik daar binnen kwam en na de behandeling naar buiten ging, kan ik niet anders zeggen dan dat het vruchten heeft afgeworpen.”

“Ik kan weer lachen en ben weer positiever in het leven gaan staan.”
Interesse?

Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail.